Čepovaná vína, charakteristika


Čepovaná vína:

Rulandské bílé - suché bílé víno, lehčí, ovocitého charakteru s pikantním koncem

Ryzlink vlašský - suché bílé, velmi příjemné víno s poměrně plným tělem, v závěru s lehkou mineralitou

Rulandské šedé - polosuché bílé, velmi pěkné, aromatické, svěží, vyvážené chuti

Sylvánské zelené - toto bílé polosuché velmi oblíbené víno si získává své zákazníky pro svou příjemnou ovocitou vůní

Tramín červený - velmi příjemné polosladké bílé víno, krásně voňavé polosladké s jemnou kořenitostí a ovocitostí

  Aurelius - polosladké bílé víno, které vyniká svou jemnou ovocitostí a plností vzniklo křížením RR a NG

  Zweigeltrebe rosé - polosuché, jemné barvy i chuti s tóny zralých malin

  Děvín - polosladké bílé, aromatické plnější víno, které vzniklo křížením Tramínu a Veltlínského červenobílého 

  Merlot - červené suché, plné kulaté víno se sametově jemnými tříslovinami a chutí tmavého červeného ovoce

  Cabernet Sauvignon - červené suché, plné víno s jemnými tříslovinami, zrálo v sudu

  Dornfelder - plné červené suché víno s jemnými tříslovinkami a ovocitým charakterem

  Perlivé víno:

  Frizzante - dovezeno z Itálie

  

  

  
 .

lista_nabidka_home.jpg