Čepovaná vína, charakteristika


Čepovaná vína:

Rulandské bílé - suché bílé víno, lehčí, ovocitého charakteru s pikantním koncem

Ryzlink vlašský - suché bílé, velmi příjemné víno s poměrně plným tělem, v závěru s lehkou mineralitou

Hibernal - polosuché/polosladké bílé, velmi pěkné, tipické aromatické s tóny černého rybízu a tropického ovoce

Sylvánské zelené - toto bílé polosuché, víno si získává své zákazníky pro svou příjemnou ovocitou vůní

Tramín červený - velmi příjemné polosladké bílé víno, voňavé s jemnou kořenitostí a ovocitostí

  Aurelius - polosladké bílé víno, které vyniká svou jemnou ovocitostí a plností vzniklo křížením RR a NG

  Zweigeltrebe Rosé - polosuché, jemné barvy i chuti s tóny zralých malin

  Merlot - červené suché, plné kulaté víno se sametově jemnými tříslovinami a chutí tmavého červeného ovoce

  Cabernet Sauvignon - červené suché, plné víno s jemnými tříslovinami, zrálo v sudu

  Dornfelder - plné červené suché víno s jemnými tříslovinkami a ovocitým charakterem

  Perlivé - dovezeno z Itálie:

  Secco - ideální na oslavy, osvěžující, stále přes letní prázdniny nejvíce prodávané 
  Cocktail Spritz - na vaše akce, stačí přidat kostky ledu a plátky pomeranče

  

  

  
 .

lista_nabidka_home.jpg